نورپردازی هتل

در نورپردازی داخلی هتل اگر در محلی لازم است که از لامپ رنگی استفاده شود ته رنگ را نباید قوی انتخاب کرد. قوی بودن رنگ حالت تئاتری به محیط خواهد داد.

 در نورپردازی هتل از نور سبز رنگ نباید استفاده کرد، اشتها را سیر می‌کند.

از نور دادن به دیوارهای صاف و رنگ‌آمیزی شده دوری کنید.

تابش نور از یک زاویه بلند هر کمبودی را که بر دیوار باشد آشکار خواهد کرد.

پیشخوان اسنک‌ها را باید به طور تیره نور داد، به ویژه در مواقعی که مردم برای صرف ناهار مراجعه کرده‌اند و مشتری‌هائی برای صرف نوشابه خود خواستار آن هستند که در زوایای کم نور بنشینند. این نور بایستی روی نوشابه فروش‌ها متمرکز باشد و به اطراف تابیده نشود

بهتر است که سرآشپز نیز نوری همانند نور رستوران در قسمت آشپزخانه را در اختیار داشته باشد تا بتواند غذا را پیش از سرو کردن مشاهده نماید.

نور زیاد در راهروها به خودی خود به زیاد شدن سر و صدا کمک می‌کند و خواهی نخواهی سبب می‌شود که مسافرین با هم با صدای بلندتری صحبت کنند و به این ترتیب، مسافرینی که در حال استراحت و رفع خستگی هستند و نیاز به آرامش و سکوت نسبی دارند، ناراحت می‌شوند.

معمولاً در راهروهای هتل، در طول روز، از نور سقف یا دیوارها، استفاده می‌شود و در شب از نور دیگری که از فاصله نیم متری به کف راهروها می‌رسد برخوردار می‌شوند.

دادن نور سبز به سالن غذاخوری در نورپردازی داخلی هتل بسیار نامناسب است، زیرا ضمن اینکه غذاها را بد رنگ نشان می‌دهد، میل به غذا را نیز از بین می‌برد و آن را باید اصطلاحاً نور اشتها کور کن نامید.

در سلف سرویس‌ها و اسنک‌ها که غذا را سریع سرو می‌کنند، از نور زیاد استفاده می‌نمایند. مشتری غذای خود را هر چه زودتر و سریع‌تر میل کند و جای خود را برای نشستن دیگری ترک گوید

برای تأمین نور رستوران هتل، باید از ترکیبی از نورها استفاده نمود.

در رستوران‌هائی که سقف بلند دارند می‌توان از لوسترهای آبشاری شکل سود برد که دیدگاه بیننده را کوتاه‌تر نشان می‌دهد و فضای بلند را به طور دلچسب و خوشایند پر می‌سازد. در قسمت وسط رستوران نیز می‌توان میزی به‌صورت بوفه قرار داد و یک مرکز نورانی در وسط آن تعبیه کرد.

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *